Sylvia Chakra Jaartraining 1.jpg

2e Chakra

Verlangen

Hoofd verkoop

TIM KRAMER

Product Manager

CARLA JONES

Ik vind het eigenlijk vreselijk om veelvuldig berichten over mijzelf en mijn activiteiten te posten op Facebook en/of Instagram. Dit komt voort uit een irritatie die ik krijg als ik dag in, dag uit berichten voorbij zie komen van dezelfde personen op Facebook en/of Instagram. Dan denk ik; Alweer? Waarom vraag je zoveel aandacht? Dat is toch niet nodig? En dan ben ik geneigd ze niet meer te volgen en/of weg te drukken....

Natuurlijk weet ik dat Facebook onderdeel uit moet maken van de marketing strategie van die ander. Of dat Facebook door die ander wordt gebruikt om mensen te entertainen. Of dat die ander Facebook als uitlaatklep heeft.
Het ligt ook niet zozeer aan die ander, want stiekem weet ik dat ík degene ben die eigenlijk heimelijk verlang naar aandacht. Maar dit verlangen (2e chakra) in een ver verleden heb onderdrukt en ik (onbewust en bewust) nog steeds in mij draag. Één van mijn "aha" momenten die ik ervaarde tijdens het onderzoek van mijn Chakrasysteem. Tegelijkertijd leerde dit systeem mij dat ik een keuze heb. En vanuit mijn eigen vrije wil kan kiezen of datgene wat ik onderdruk er wel of niet mag zijn. En nu is de tijd gekomen dat ik mijzelf en mijn activiteiten meer ga (durf) laten zien op Facebook, of waar dan ook. En het fijne hiervan is dat ik de spanningen in mijn lichaam (als gevolg van datgene wat ik onderdruk) langzaam los kan laten. En dat voelt als een enorme bevrijding!

© 2020 Yoga Oldenzaal  |  yoga.oldenzaal@gmail.com  | Privacyverklaring

  • Facebook Yoga Oldenzaal