© 2017 Yoga Oldenzaal  |  yoga.oldenzaal@gmail.com  | Privacyverklaring

  • Facebook Yoga Oldenzaal

Nieuws

Meditatie en Ontspannings Retreat, Bad Nieuweschans

November 28, 2019

Bad Nieuweschans is het eerste kuurcentrum van Nederland. Een Wellness resort met (genees)krachtig mineraalwater uit eigen bodem. Het heilzame warme bronwater zit vol natrium, magnesium, jodium en bromide, een weldaad voor je lichaam. Naast het royale wellnesscenter heeft het een besloten natuurpark van 10 ha met daarin een blotevoetenpad: je gaat letterlijk terug naar de natuur en staat echt in contact met de aarde. Het resort is gelegen in een prachtig polderlandschap waar je heerlijk kunt wandelen.
Ook tijdens dit retreat maak je kennis met meditatie en hoe je dit toe kunt passen in je eigen dagelijkse leven. De meditatiesessies worden afgewisseld met yoga in het natuurpark van het hotel (als het weer het toelaat), een stiltewandeling in de natuur, ontspanning en zachte yogahoudingen. 

Yogaweekend in Twente, Landgoed de Wilmersberg

December 05, 2019

Yoga, stilte, ontspanning, persoonlijke aandacht en vegetarisch eten in het hart van Twente. En verder? Een uitzicht van uitgestrekte weiden waar koeien en schapen grazen. Een ontspannen sfeer in de lounge met open haard. Comfortabele, knusse kamers. En een recent gerenoveerd wellness center. Dit yogaweekend is inclusief 2 overnachtingen met een uitgebreid ontbijtbuffet, 1 x een diner en 4 yogaworkshops van 90 minuten.

Kerst yogamidweek, Landgoed de Wilmersberg

December 16, 2018

Vier kerst zonder stress!
Van maandag 17 t/m 20 december geef ik in samenwerking met Puur & Kuur een 4-daagse yoga kerst midweek op Landgoed De Wilmersberg.
Wil jij even weg van ál het organiseren en plannen rondom kerst? Ben je misschien alleen en gun jij jezelf een rustige, meditatieve kerstsfeer in een heerlijke natuurlijke omgeving? Dan is deze midweek misschien iets voor jou.

Meditatie en Ontspannings Retreat Domburg aan zee

May 23, 2020

In dit retreat maak je kennis met aandachtsmeditatie (Vipassana) en hoe je dit toe kunt passen in je eigen dagelijkse leven. Meditatie vermindert stress en werkt helend op je lijf. De meditatiesessies worden afgewisseld met in de ochtend de zonnegroet op het strand, ontspanning en zachte yogaoefeningen.
Naast uitwaaien op het strand en in de duinen kun je je hier ongestoord overgeven aan me-time in het pas gerenoveerde Spa Domburg. Absoluut een fantastische plek om je hoofd leeg te maken.
Inclusief: 2 overnachtingen, 2 x een uitgebreid ontbijtbuffet, 1 x tweegangen (keuzemenu), 1 x een loop en/of een zitmeditatie in de duinen of langs de zee, 2 x ochtend-zonnegroet op het strand, 1 x een zachte yogales en 3 x meditatie workshops.​

Please reload