© 2020 Yoga Oldenzaal  |  yoga.oldenzaal@gmail.com  | Privacyverklaring

  • Facebook Yoga Oldenzaal

Nieuws

Yogaweekend in Twente, Landgoed de Wilmersberg

March 12, 2020

Yoga, stilte, ontspanning, persoonlijke aandacht en vegetarisch eten in het hart van Twente. En verder? Een uitzicht van uitgestrekte weiden waar koeien en schapen grazen. Een ontspannen sfeer in de lounge met open haard. Comfortabele, knusse kamers. En een recent gerenoveerd wellness center. Dit yogaweekend is inclusief 2 overnachtingen met een uitgebreid ontbijtbuffet, 1 x een diner en 4 yogaworkshops van 90 minuten.

Meditatie en Ontspannings Retreat Domburg aan zee

May 23, 2020

In dit retreat maak je kennis met aandachtsmeditatie (Vipassana) en hoe je dit toe kunt passen in je eigen dagelijkse leven. Meditatie vermindert stress en werkt helend op je lijf. De meditatiesessies worden afgewisseld met in de ochtend de zonnegroet op het strand, ontspanning en zachte yogaoefeningen.
Naast uitwaaien op het strand en in de duinen kun je je hier ongestoord overgeven aan me-time in het pas gerenoveerde Spa Domburg. Absoluut een fantastische plek om je hoofd leeg te maken.
Inclusief: 2 overnachtingen, 2 x een uitgebreid ontbijtbuffet, 1 x tweegangen (keuzemenu), 1 x een loop en/of een zitmeditatie in de duinen of langs de zee, 2 x ochtend-zonnegroet op het strand, 1 x een zachte yogales en 3 x meditatie workshops.​

Najaar Chakra Yoga Retreat aan de zee Renesse

November 12, 2020

NIEUW!
Verwarm jezelf met een Yoga retreat op een heerlijke locatie in hotel De Zeeuwse Stromen in Renesse waar je door aandacht, persoonlijke begeleiding, yoga en meditatie tot diepe rust kunt komen. Het thema in dit retreat is "liefde en adem". We gaan werken met het hart en de ademhaling waardoor we ruimte kunnen scheppen in ons hartgebied en daardoor meer lucht en vrijheid kunnen gaan ervaren. Inclusief in dit Yogaretreat: 3 overnachtingen, 3 x uitgebreid ontbijtbuffet, 2 x 2-gangenmenu (keuzemenu), 1 x hartwandeling in de duinen en langs de zee, 2 x ochtend-zonnegroet gericht op het hartchakra aan het strand, 1 x een meditatieworkshop, 1 x een ademhaling workshop en 3 x een yoga workshop van 90 minuten.

Kerst yogamidweek, Landgoed de Wilmersberg

December 18, 2020

Vier kerst zonder stress!
Van maandag 19 t/m 22 december 2020 geef ik in samenwerking met Puur & Kuur een 4-daagse yoga kerst midweek op Landgoed De Wilmersberg.
Wil jij even weg van ál het organiseren en plannen rondom kerst? Ben je misschien alleen en gun jij jezelf een rustige, meditatieve kerstsfeer in een heerlijke natuurlijke omgeving? Dan is deze midweek misschien iets voor jou.

Please reload