Nieuws


 

Jaartraining "Het chakrasysteem als sleutel tot kennis en geestelijke groei" LESDAG 2

August 28, 2020

Deze jaartraining gaat over een onderwerp dat normalerwijze als spiritueel en zweverig wordt gezien. Ik wil nu juíst graag de andere kant ervan laten zien en hoe nauw het verbonden is met ons gewone leven. Zoals ik al schreef in mijn stukje over ‘mijn ontmoeting met de chakra’s’ is zelfervaring door praktisch bezig te zijn de beste leermeester en ga je hierdoor je spirituele natuur met aandacht leren zien en waarderen. Het is een Jaartraining waarin het genieten en het plezier op de voorgrond komt. Er is geen competitie, er zijn geen diploma's of vastgestelde einddoelen.  

Meditatie en Ontspannings Retreat, Bad Nieuweschans

September 10, 2020

Bad Nieuweschans is het eerste kuurcentrum van Nederland. Een Wellness resort met (genees)krachtig mineraalwater uit eigen bodem. Het heilzame warme bronwater zit vol natrium, magnesium, jodium en bromide, een weldaad voor je lichaam. Naast het royale wellnesscenter heeft het een besloten natuurpark van 10 ha met daarin een blotevoetenpad: je gaat letterlijk terug naar de natuur en staat echt in contact met de aarde. Het resort is gelegen in een prachtig polderlandschap waar je heerlijk kunt wandelen.
Ook tijdens dit retreat maak je kennis met meditatie en hoe je dit toe kunt passen in je eigen dagelijkse leven. De meditatiesessies worden afgewisseld met yoga in het natuurpark van het hotel (als het weer het toelaat), een stiltewandeling in de natuur, ontspanning en zachte yogahoudingen. 

Najaar Chakra Yoga Retreat aan de zee Renesse

November 12, 2020

NIEUW!
Verwarm jezelf met een Yoga retreat op een heerlijke locatie in hotel De Zeeuwse Stromen in Renesse waar je door aandacht, persoonlijke begeleiding, yoga en meditatie tot diepe rust kunt komen. Het thema in dit retreat is "liefde en adem". We gaan werken met het hart en de ademhaling waardoor we ruimte kunnen scheppen in ons hartgebied en daardoor meer lucht en vrijheid kunnen gaan ervaren. Inclusief in dit Yogaretreat: 3 overnachtingen, 3 x uitgebreid ontbijtbuffet, 2 x 2-gangenmenu (keuzemenu), 1 x hartwandeling in de duinen en langs de zee, 2 x ochtend-zonnegroet gericht op het hartchakra aan het strand, 1 x een meditatieworkshop, 1 x een ademhaling workshop en 3 x een yoga workshop van 90 minuten.

Yogaweekend in Twente, Landgoed de Wilmersberg

December 03, 2020

Yoga, stilte, ontspanning, persoonlijke aandacht en vegetarisch eten in het hart van Twente. En verder? Een uitzicht van uitgestrekte weiden waar koeien en schapen grazen. Een ontspannen sfeer in de lounge met open haard. Comfortabele, knusse kamers. En een recent gerenoveerd wellness center. Dit yogaweekend is inclusief 2 overnachtingen met een uitgebreid ontbijtbuffet, 1 x een diner en 4 yogaworkshops van 90 minuten.

Kerst yogamidweek, Landgoed de Wilmersberg

December 18, 2020

Vier kerst zonder stress!
Van maandag 19 t/m 22 december 2020 geef ik in samenwerking met Puur & Kuur een 4-daagse yoga kerst midweek op Landgoed De Wilmersberg.
Wil jij even weg van ál het organiseren en plannen rondom kerst? Ben je misschien alleen en gun jij jezelf een rustige, meditatieve kerstsfeer in een heerlijke natuurlijke omgeving? Dan is deze midweek misschien iets voor jou.

Please reload

© 2020 Yoga Oldenzaal  |  yoga.oldenzaal@gmail.com  | Privacyverklaring

  • Facebook Yoga Oldenzaal