Lesvormen

Yoga voor Volwassenen

In een les wordt je steeds opnieuw uitgenodigd jezelf te ervaren. Aandacht voor je lichaam en je adem, concentratieoefeningen, mantra zingen, meditatie, visualisatie en ontspanningsoefeningen zijn hierbij de hulpmiddelen.

Een yogales bestaat uit een aantal verschillende onderdelen. Elk onderdeel sluit naadloos op het vorige aan, zodat er altijd een samenhang is tussen alle oefeningen die je doet.

Combi-les Yoga Meditatie

Je leert in deze combi-les om te gaan met meditatie en dit toe te passen in je eigen dagelijkse leven. Het geeft een stukje ontwikkeling in je bewustzijn en in je alertheid. Door te mediteren zul jij je steeds meer bewust worden van je lichaam, je zintuigen, je gedachten en je gevoelens. 
De meditatie wordt voorafgegaan door een aantal yogahoudingen die je kunnen helpen ruimte te scheppen in je lichaam en geest om het meditatieproces te bevorderen. 

Individuele Chakra Therapie

Energetische Chakratherapie is een vrij nieuwe vorm van lichaamsgerichte therapie. 
De therapie komt voort uit de filosofie en het werk van de Amerikaanse psycholoog en filosoof Anodea Judith waarin ze de oosterse lichaamswijsheid samenbrengt met de westerse psychologie. Een verrijkende combinatie waarbinnen de energetisch chakratherapeut(e) samen met de cliënt een zoektocht begint naar de verbinding van lichaam, geest en energie waardoor balans en heelwording kan worden bereikt.

Yoga-Retreats Puur&Kuur

Voor de wellness organisatie Puurenkuur verzorg ik Yogaweekenden en Yoga/Meditatie Retreats.

Please reload

© 2020 Yoga Oldenzaal  |  yoga.oldenzaal@gmail.com  | Privacyverklaring

  • Facebook Yoga Oldenzaal